fbpx
< Tillbaka till nyheterna

Ny ejendomsmægler – nyt område

6 juni 2020

Nu udvider vi til også at omfatte Santa Cruz, Praia Azul og Torres Vedras. Dette sammen med Jørgen Kirchhoff, Portugal Agents nye mægler på Costa Prata i Portugal.

Ny ejendomsmægler – nyt område. Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere en ny medarbejder og ejendomsmægler: Jørgen Kirchhoff.

Vores nye region i Portugal

Jørgen bor i Praia Azul, som ligger i udkanten af Santa Cruz, så med ham får Portugal Agent en ejendomsmægler i den sydlige del af Costa Prata. Jørgens distrikt bliver i og omkring Santa Cruz, ved kysten, under en time fra Lissabon. Landskabet er smukt bølgende med vingård efter vingård og strækker sig fra vestkysten østpå til den genuine portugisiske by Torres Vedras, som er kendt for at have Portugals bedste karneval.

Jørgen er dansk, men har boet i Sverige i mere end 20 år. Jørgen er gift med Erika, som kommer fra Brasilien, men har boet i Portugal i over 10 år. Erika kommer også til at arbejde som ejendomsmægler for at tage sig af sælgere, samt af købere fra Brasilien og Portugal.

Med Jørgen og Erika får Portugal Agent adgang til to meget kompetente ejendomsmæglere, der kan samarbejde på fire forskellige sprog: dansk, svensk, engelsk og portugisisk.

Vores nye ejendomsmægler præsenterer her sig selv

”Jeg har arbejdet i rejsebranchen i over 30 år. Personaleledelse når det er som bedst, højt serviceniveau på alt du leverer samt rejse- og livsglæde er nøgleord. Jeg er gift med en portugisisk kvinde, vi har en butik i Torres Vedras og jeg elsker at spille golf. Vi bor i Santa Cruz og overbeviste (let) Portugal Agent om, at de burde begynde at arbejde der.”

Skal du købe et hus i Santa Cruz – eller sælge et hus i Santa Cruz, Torres Vedras eller Praia Azul, er det Jørgen Kirchhoff og Portugal Agent, du skal kontakte!

For dig, som er dansk

Kom i kontakt med Jørgen. Hans modersmål er dansk, og han kan hjælpe dig med alle huse og lejligheder, som Portugal Agent har til salg. Så ikke kun i området omkring Santa Cruz, men alt hvad Portugal Agent har til salg på Costa Prata i Portugal. Det er altid lettere på sit eget sprog!

Kontakt med Jørgen: Jørgen Kirchhoff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Portugal Agent – the story

Portugal Agent – the story

Varför hamnade grundarna av Portugal Agent i Nazaré? Man hade många funderingar och val att göra innan beslutet fattades. Fortsätt läs varför vi valde Nazaré, Silverkusten och Portugal

Läs mer om vår berättelse

PortugalAgent fann det jag sökte

''Jag frågade de fantastiska medarbetarna på PortugalAgent om de kunde hjälpa mig att hitta en lägenhet med havsutsikt och min...

Gary – Canada

Fler referenser
Båtagent