Skatteseminarium 25/3 i Malmö

I helgen 23 – 24 mars arrangeras bostadsmässan Köpa hus utomlands på Malmömässan i Hyllie. Där träffar du oss i monter nummer 38.
Tag chansen att ställa alla dina frågor om Silverkusten och Nazaré, köpprocessen i Portugal, NHR-reglerna och mycket annat som är av intresse vid ett bostadsköp  i Portugal. På mässan kommer också finnas fler som representerar Portugal och det arrangeras också sammanfattande seminarier som kort beskriver skattereglerna vid flytt till Portugal och utflyttning från Sverige.
Fri entré!

Seminarium i Malmö 25 mars
Vill du få mer information om att köpa bostad i Portugal, reglerna för NHR, pensionering i Portugal, dubbelbeskattningsavtalet mellan Sverige och Portugal m m, är du välkommen på ett kostnadsfritt seminarium på Malmömässan i Hyllie. Mato Saric från Deloitte redogör för det senaste som gäller i skatteavtalet mellan Sverige och Portugal samt lite om reglerna för flytt och pension i Portugal.
Ewert Eriksson beskriver hur köpprocessen i Portugal fungerar och han kan också berätta om Nazaré och Silverkusten. Det hela tar ca två timmar och vi bjuder på något att äta och dricka under tiden.

Anmälan och frågor
För deltagande i seminariet vill vi ha namn, telefonnummer samt mejladress till varje deltagare. Skickas till:
Kari Forsén
Mejl: kari@portugalagent.com
Tel: 070-910 95 60

OBS: Vi behöver din anmälan senast kl 10.00 måndag 25  mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *