Reklam för nya Volvo V60 i Nazaré

Du som hänger med lite i våra nyheter här på Portugalagent vet att vi skriver om mycket annat än bostäder till salu. Men det här är första gången vi har en paparazzi-aktig nyhet. Vi var med när man tog bilder inför lanseringen av nya Volvo V60. Av en ren slump träffade vi på ett stort projektteam med svenska projektledare och portugisiska fotografer och råddare inför en större fotografering av nya Volvo V60.

Var tänker du? Vid fyren i Nazaré förstås! Reklamen ska publiceras i maj enligt uppgift från projektledaren. Vidare kunde hen berätta att de rekat många olika miljöer runtomkring i Europa och efter utvärdering föll valet på Nazaré! Vidare ville hen inte att jag skulle publicera några bilder eftersom de vill att denna reklam ska slå ner på marknaden som oväntad. I hela världen. Men. Jag kan inte hålla mig längre! Nu har jag väntat sedan 14 mars…

Kolla in mina paparazziaktiga bilder på nya fina Volvo V60 och delar av deras team fotograferad i Nazaré vid fyren och med Praia do Norte som fond.

Nu har vi flera gemensamma svenska marknadsföringskanaler till Nazaré från våren 2018; Portugalagent (förstås), Ulf Lundell med sången ”Portugal” och Volvo. Vad kommer härnäst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *