Träningsresor till Nazaré 2017 med No If No But

Det är mycket kul att många av våra nyanlända svenskar är så driftiga. En av dem är Maria Edholm Chami som sedan januari 2017 bor i centrala delarna av Nazaré. Hon driver en träningsverksamhet riktad till dig som inte är elit under namnet NoIfNoBut.

Med utgångspunkt från Nazaré och med hotellrum i centrala delarna av Nazaré kommer sedan Maria och NoIfNoBut ta besökarna ut i den vackra naturen, till oförglömliga och öde stränder, vingårdar, yogapass och mycket annat.

Tag chansen att se en mycket vacker och intressant del av Portugal samtidigt som du får professionell hjälp med träning och kostfrågor, bra vägledning i Portugisisk kultur och givetvis en skön gemenskap i en mindre grupp.

Så här presenterar sig Maria själv lite kortfattat:

”Hej, jag och min man Torbjörn bor i Nazaré sedan januari 2017. Vi trivs väldigt bra i den här charmiga staden. Jag arrangerar också träningsresor med spännande teman till Nazaré genom NoIfNoBut. Välkommen till en oförglömlig upplevelse.

Maria Edholm Chami”

 

Mer om Maria: Vem är Maria?

Anmälan till träningsresor 2017: Priser och Bokning

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>