Höstens visningsresor till Portugal

Höstens visningsresor med seminarier och rundvisningar till Portugal och Silverkusten sker 13 – 17 september respektive 25 – 29 oktober. Mer information: Visningsresor höst 2017

Har du inte möjlighet att medverka då kan det vara bra att veta att Portugalagents Niklas Forsén är på plats i Nazaré på Silverkusten from 17 augusti tom 18 september. Samt 17 – 21 november.

Notera: Vårt portugisiska mäkleri Imo Nazaré har öppet 7 dgar i veckan. Där har vi fyra personer på heltid som kan hjälpa dig när du är på plats i Nazaré. Enklast blir det givetvis om du bokar ett möte med vår personal i god tid. De talar engelska.

Till salu: De senaste objekten till salu ligger alltid på Imo Nazaré. Vi hinner inte med i den svenska översättningen. Kolla nyinkomna objekt på engelska här: For Sale.

Niklas Forsén. Tel: +46-70-592 60 76 Mejl: niklas@portugalagent.com

2 thoughts on “Höstens visningsresor till Portugal”

    1. Vårens visningsresor är inte planerade ännu men håll utkik på rubriken Visningsresa under vinjetten Därför Portugalagent. Vi daterar upp den senare i höst eller vinter när vi har datum för visningsresor 2018 klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>