Skatteseminarium om Portugal i Stockholm, mars 2017

Portugalagent, Öhman och Grant Thornton  håller ett skatteseminarium enbart riktat till reglerna i Portugal, flytta till Portugal, NHR m m.
För ändamålet har vi förmånen att kunna använda ett av Öhmans fina konferensrum i centrala Stockholm.

Mer om hur skatteseminariet om Portugal går till; tider, anmälan och adress nedan.

Seminariet startar 17.30 med att Daniel Callervik från Öhman berättar lite om hur du kan förvalta ditt kapital i Portugal. Sedan tar Stefan Thomsson från Grant Thonton över och beskriver situationen för utflyttning från Sverige och inflyttning till Portugal, lite om NHR-status och annat bra att tänka på vid flytt till Portugal. Därefter tar Portugalagents Niklas Forsén vid och berättar lite mer om Nazaré, Silverkusten och köpprocessen i Portugal. Detta tar totalt ca en och en halv timme. Efteråt finns gott om tid för frågor i samband med att vi bjuder på lite dryck och något att äta. Stanna gärna kvar och tag chansen att ställa dina frågor i en informell och liten grupp.

Varmt välkommen!

Vi har ett begränsat antal platser till förfogande. Så snart vi fått din anmälan bekräftar vi din medverkan – eller noterar dig om det blivit fullsatt.

När: Onsdag, 22 mars. Seminariet: 17.30 – 19.00.
Ankomst från kl 17.00 och möjlighet till enskilda samtal och frågor efter kl 19.00.

Var (ny lokal 13 mars): I Öhmans lokaler på Mäster Samuelsgatan 6 i centrala Stockholm. Notera: Ny lokal pga av stor efterfrågan!

Anmälan: Skicka ett mejl med fullständigt namn och telefonnummer till:
Niklas Forsén, niklas@portugalagent.com

Seminariet är kostnadsfritt!

OBS: Anmälan endast via mejl enligt ovan. Vi behöver fullständigt namn, telefonnummer och mejladress till samtliga som kommer. När jag fått detta bekräftar jag er medverkan – eller om det hinner bli fullsatt.

(Anmäl er inte via bloggsvar nedan)

Kommande skatteseminarier: Linköping 1 och 2 april, Stockholm 5 april.

 

3 thoughts on “Skatteseminarium om Portugal i Stockholm, mars 2017”

  1. Hej. Finns det ev. något info.kompendium som man kan ta del utav? Missade tyvärr att ni varit i Gbg. Mvh. Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>