Skatteseminarium om Portugal i Göteborg och Malmö

Tillsammans med Öhman och Deloitte  håller vi två skatteseminarier med inriktning på Portugal 9 oktober i Göteborg samt ytterligare två i Malmö 23 oktober. Det blir lunch- och kvällsseminarier helt riktade till reglerna i Sverige och i Portugal, om vad som gäller utifrån svenska skatteregler vid utflyttning från Sverige och inflyttning till Portugal, NHR m m. Nu kan det vara extra intressant då det ryktas om förändringar i skatteavtalet mellan Sverige och Portugal. Deloitte som har verksamhet både i Portugal och Sverige har den senaste informationen att dela med sig av.

Mer om hur skatteseminariet om Portugal går till; tider, anmälan och adress nedan.

Seminariet startar med att Portugalagents Niklas Forsén berättar lite om köpprocessen i Portugal, Nazaré och Silverkusten. Därefter tar Daniel Callervik från Öhman över och berättar om hur du kan förvalta ditt kapital efter att du har flyttat till Portugal. Sedan kommer Deloitte in och beskriver situationen för utflyttning från Sverige och inflyttning till Portugal, lite om NHR-status och annat bra att tänka på vid flytt till Portugal. Dessutom senaste uppdateringen om vad som gäller i skatteavtalet mellan Sverige och Portugal. Blir det en förändring? Hur blir det i så fall?
Detta tar totalt ca en och en halv timme. Efteråt finns gott om tid för frågor i samband med att vi bjuder på lite dryck och något att äta. Stanna gärna kvar och tag chansen att ställa dina frågor i en informell och liten grupp.

Varmt välkommen!

Vi har ett begränsat antal platser till förfogande. Så snart vi fått din anmälan bekräftar vi din medverkan – eller noterar dig om det blivit fullsatt.

GÖTEBORG: Måndag 9 oktober på Gothia Towers.
Lunchseminariet: 12.00 – 13.30 ca.
Kvällsseminariet: 17.00 – 18.30 ca
Ankomst 30 minuter innan och gott om tid efteråt för enskilda frågor.
OBS: Vi startar på utsatt tid så kom gärna i tid.

MALMÖ: Måndag 23 oktober på Malmö Arena Hotel
Lunchseminariet: 12.00 – 13.30 ca.
Kvällsseminariet: 17.00 – 18.30 ca
Ankomst 30 minuter innan och gott om tid efteråt för enskilda frågor.
OBS: Vi startar på utsatt tid så kom gärna i tid.

Anmälan: Skicka ett mejl med fullständigt namn och telefonnummer till:
Niklas Forsén, niklas@portugalagent.com

Seminariet är kostnadsfritt!

OBS: Anmälan endast via mejl enligt ovan. Vi behöver fullständigt namn, telefonnummer och mejladress till samtliga som kommer. När jag fått detta bekräftar jag er medverkan – eller noterar er om det hinner bli fullsatt.

(Anmäl er inte via bloggsvar nedan. Där får jag tyvärr massor med spam)

Vi medverkar också på mässorna för utlandsboende i Göteborg och Malmö. Välkommen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>