Seminarium om NHR och flytt i Nazaré

Tillsammans med Öhman och Carlos Tomé på Legal Property Portugal  håller vi ett seminarium helt riktat till reglerna i Portugal, flytta till Portugal, NHR, importera bil, starta företag, skriva avtal m m.

Mer om hur seminariet om Portugal går till; tider, anmälan och adress nedan.

Seminariet startar med att Portugalagents Niklas Forsén berättar lite om köpprocessen i Portugal, Nazaré och Silverkusten. Därefter tar Daniel Callervik från Öhman över och berättar lite om hur du kan förvalta ditt kapital i Portugal. Efter det kommer Carlos Tomé in och beskriver situationen för inflyttning till Portugal, lite om NHR-status, import av bil, starta företag i Portugal och andra bra juridiska tips som kan vara bra att känna till i Portugal.
Detta tar totalt ca en och en halv timme. Efteråt bjuder Öhman på lunch centralt i Nazaré.  Stanna gärna kvar på lunchen och tag chansen att ställa dina frågor i en informell och liten grupp.

Varmt välkommen!

Vi har ett begränsat antal platser till förfogande. Så snart vi fått din anmälan bekräftar vi din medverkan – eller noterar dig om det blivit fullsatt.

När: Fredag 27 oktober kl 10.00
Ankomst 15 minuter innan. Lunchen vid 12-tiden.
OBS: Vi startar på utsatt tid så kom gärna i tid.

Var: Imo Nazarés kontor i centrala Nazaré.
Adress: Avenida Vieira Guimarães, No 30L, 2450-110 Nazaré.
Det ligger mittemot Hotel Praia granne med mercadon.

Anmälan: Skicka ett mejl med fullständigt namn och telefonnummer till:
Niklas Forsén, niklas@portugalagent.com

Seminariet är kostnadsfritt och öppet för vem som helst som anmäler sig enligt nedan.

OBS: Anmälan endast via mejl enligt ovan. Vi behöver fullständigt namn, telefonnummer och mejladress till samtliga som kommer. När jag fått detta bekräftar jag er medverkan – eller noterar er om det hinner bli fullsatt.

(Anmäl er inte via bloggsvar nedan. Där får jag tyvärr massor med spam)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>