Projektet i Nazaré en månad senare

Senast jag visade bilder från byggföretaget Gameiros nya projekt i Nazaré som vi lite på skoj kallar för ”Futurra” var 24 januari. Nu har jag nya bilder tagna 24 februari. Tyvärr en lite mulen dag men jag tycker det är kul att visa vad som sker på en månad här i Nazaré!

Jämför nedanstående bilder och status med bilderna från 24 januari på länken här: Futurra 24 januari

Byggnaden uppförs i tre plan med garage i bottenvåningen/sutteräng. Ovanför garaget följer sedan tre plan med bostäder där de flesta kommer ha strålande utsikt över Nazaré och Atlanten och givetvis med solnedgång i havet. I alla fall stora delar av året. I juni och juli kommer solen gå ner bakom Sitio som ligger uppe på den höga klippan/åsen till höger (nordväst) i bilderna. Men då är ju klockan typ 21!

Fastigheten ligger bara några få minuters promenad från gränderna och restaurangerna  i de äldre delarna av Nazaré och du når stranden på 10 minuter om då går i normal takt.

Intresserad? Jag kan berätta mycket mer. Jag har också ritningar, prislistor och en mer omfattande presentation att mejla till den som är mer intresserad.

Priser från: 150.000 till 360.000 EURO (en viss prishöjning har skett)

Niklas Forsén, niklas@portugalagent.com Tel: +46-70-592 60 76

Se mer i bilderna och läs de beskrivande bildtexterna nedan!

Missa inte seminarium om Portugal, pension och skatt i Göteborg 6 mars, Stockholm 22 mars, Linköping 1 och 2 april, Stockholm 5 april samt i Nazaré 29 och 30 april.  Pension i Portugal

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>