Visningsresa till Portugal, Nazaré och Silverkusten

Under våren 2018 arrangerar vi tre olika visningsresor till Portugal, Silverkusten och Nazaré. Hösten 2018 arrangerar vi ytterligare två visningsresor. Det blir tre heldagar med rundresa på Silverkusten, seminarier och möten på Imo Nazarés kontor i Nazaré, gemensamma luncher och middagar samt givetvis visningar av de objekt just du önskar se.

Förutom ovanstående kommer vi ha medverkan från en expert på inflyttning och NHR-frågor samt ofta även medverkan av en representant från Öhman . De vet hur man ska förvalta sitt kapital och sina pensionspengar när man väl flyttat till Portugal.

Om intresset blir stort kommer vi arrangera fler visningsresor under hösten 2018. Anmäl gärna ditt intresse redan nu och tala om när du vill komma till Portugal så kan vi planera fler resor!
Mejla till: kari@portugalagent.com

Tre visningsrersor våren 2018
1) 21 – 25 april
2) 25 – 29 april
3) 28 april – 2 maj

Två visningsresor hösten 2018
4) 17 – 21 oktober
5) 20 – 24 oktober

Den som vill kan givetvis komma tidigare eller resa hem senare men får då ordna den transfern själv. Vi kommer ha Nazaré som bas men visar också upp São Martinho do porto, Salir do Porto, Foz do Arelho och Baleal strax utanför Peniche.

Svensktalande mäklare i Portugal.
Kari & Niklas Forsén är numera fast bosatta i Nazaré. Detta betyder att du har tillgång till två svensktalande mäklare en stor del av året. Men för att vara säker på att de har tid och att de är på plats; hör av dig i god tid innan för att boka ett möte.

Vad gör man på en visningsresa? Är det en försäljningsfälla?
Nej, det är verkligen ingen ”säljresa” i den meningen att vi försöker få våra besökare att skriva på någonting eller att bestämma sig på plats för något under resans gång. Vi kommer heller inte ha några obligatoriska visningar av bostäder.
Däremot är det en säljresa i den meningen att vi kommer göra vårt yttersta för att visa upp så många sidor som möjligt av den delen av Silverkusten som ligger runtomkring Nazaré. Vi är nämligen övertygade om att Nazaré och Silverkusten sedan säljer sig självt. Vill du sedan se olika objekt som vi har till salu på Portugalagent och Imo Nazaré kommer vi givetvis hjälpa till med detta under visningsresan. Fokus kommer dock vara på Silverkusten ur alla dess aspekter: Stränder, kultur, olika småstäder, fina vandringar, surfing, hus och lägenheter, restauranger, golf, övriga aktiviteter och mycket annat.

Vad kostar det?
Kostnaden är 100€ per person och betalas på plats. Då ingår transfer till och från flygplatsen i Lissabon. I priset ingår vår personals medverkan i fem dagar med allt från rundvisningar av Silverkusten, middagar, enklare seminarier och visningar av objekt till salu för den som önskar det.

Hur reser jag?
Flygresan och boendet bekostas av deltagarna själva. Vill du flyga direkt från Stockholm eller Köpenhamn är det bra att veta att TAP flyger direkt alla dagar i veckan. www.flytap.com/  Det brukar dock inte bli det billigaste alternativet. Vill du få ner priset rekommenderar vi www.flygresor.se De erbjuder både direktflyg och flyg med ett byte vilket nästan alltid blir det billigaste alternativet.

Hur bor jag?
Hotell kan bokas genom oss och bekostas av dig själv. Vi rekommenderar två olika hotell i två olika prisklasser:
1. Hotel Praia, 4-stjärningt, granne med vårt kontor, garage. Prisklass: ca 85 EUR (lågsäsong) för två personer med frukost. I september blir det dyrare. Har fin takterrass med pool och otrolig utsikt över stranden och takåsarna i Nazaré.
2. Hotel Maré, 3-sjärningt, mitt i Nazaré, ganska nära vårt kontor. Prisklass 45 EUR för två personer med frukost. Bra standard, frukostmatsal på övre plan med vidsträckt utsikt.
Båda hotellen har WiFi.

Vi kan också förmedla toppmoderna lägenheter med balkong centralt i Nazaré från 80€/natt (studio) eller 100€ för lägenhet med separat sovrum.

Måste jag åka just under någon av dessa fyra perioder?
Nej inte alls, men det är bara inom respektive period som vi erbjuder transfer till och från flyget i Lissabon. Du kan komma tidigare eller resa tillbaka senare om du vill men får då bekosta en eller båda vägarna till flygplatsen i Lissabon själv. Vill du hyra bil rekommenderar vi: http://www.autoeurope.se/ Vill du ta bussen från Sete Rios i Lissabon till Nazaré: http://www.rede-expressos.pt/
Självklart kan vi visa fler bostäder och mycket annat mer privat om du stannar några dagar efter den planerade gruppresan.

Övriga frågor
Ring eller skriv ett mejl till Kari Forsén eller Niklas Forsén.
Tel (Kari): +46-70-910 95 00. Mejl: kari@portugalagent.com 
Tel (Niklas): +46-70-592 60 76. Mejl: niklas@portugalagent.com

Hur anmäler jag mig?
Anmälan sker enklast via mejl till Niklas Forsén niklas@portugalagent.com
Skriv gärna fullständigt namn samt telefonnummer till samtliga som är intresserade. Meddela också om vi ska boka hotell.

Viktigt att veta:

I Portugal kan våra mäklare i Imo Nazaré visa vilket som helst boende som är till salu. Detta oavsett om det objekt du är intresserad av ligger till försäljning hos en annan mäklare. Följer du med på vår visningsresa och blir förtjust i ett område eller stad kan vi med våra kontakter ta fram många olika objekt att visa där alldeles oavsett om vi har dem inne eller inte. Fördelen att göra det genom Imo Nazaré är att du får både den svenska och den portugisiska kompetensen och kontakten i samma fastighetsmäklare.

Om du är intresserad av att komma med på en visningsresa: Fyll i formuläret nedan – anmälan är ej bindande. Vi hör av oss med mer exakt information när vi närmar oss avresedagen.

Bra att tänka på: Imo Nazaré är öppet sju dagar i veckan året runt. Du är alltid välkommen till vårt kontor i Nazaré!

Ditt namn*

Din e-post*

Ditt telefonnummer (frivilligt)

Eventuellt meddelande

Please leave this field empty.