Skatteseminarium och pension i Portugal

Portugalagent medverkar löpande i flera olika skatteseminarier med Portugal i fokus. Vi beskriver köpprocessen i Portugal och berättar om Silverkusten och Nazaréområdet. Experter på skatt, pension och kapitalförvaltning beskriver och förklarar hur du enklast kan pensionera dig i Portugal och åtnjuta de fördelaktiga skatteregler som finns om du flyttar ut från Sverige och in i Portugal med sk NHR-status.

Vi kommer ha seminarier med portugaltema nu under hösten i Malmö samt i Portugal/Nazaré. Under våren 2018 kommer vi arrangera fler seminarier i Stockholm, Göteborg och Nazaré. I skrivande stund har vi inte vårens datum klara. Men håll koll på den här sidan så ser du när vi publicerar rätt datum för skatteseminarier 2018.

Som föredragshållare och sakkunniga inom skatt och pension samarbetar vi med fem olika aktörer på marknaden lite beroende av var och när seminariet hålls:
Grant Thornton   Max Matthiessen   Karl-Olof Öhrn  Deloitte  Legal Property Portugal

Som föredragshållare och sakkunniga inom förvaltning och bank samarbetar vi med: Öhman


Mer om hur skatteseminarierna om Portugal går till; datum, platser och medverkande

I samtliga seminarier medverkar Niklas eller Kari Forsén från Portugalagent och berättar lite om köpprocessen i Portugal samt lite om Silverkusten och Nazaré. Det stora fokuset är dock på själva skattereglerna för utflyttning från Sverige och inflyttning till Portugal. Detta sköter någon av våra sakkunniga om; Deloitte, Grant Thornton, Max Matthiessen, Karl-Olof Öhrn eller Carlos Tomé beroende av platsen för seminariet. Efter det kommer Öhman med en kort presentation om hur du kan förvalta ditt kapital när du flyttat till Portugal.
Detta tar totalt ca en och en halv timme. Efteråt finns gott om tid för frågor i samband med att vi bjuder på lite dryck och något att äta. Stanna gärna kvar och tag chansen att ställa dina frågor i en informell och liten grupp.

Varmt välkommen!

Vi har ett begränsat antal platser till förfogande. Så snart vi fått din anmälan med namn, telefonnummer och mejladress, bekräftar vi din medverkan – eller noterar dig om det blivit fullsatt.

Kommande seminarier om skatteregler, flytt till Portugal och NHR-status

Nazaré: fredag 27 oktober. OBS: ändrat datum!
Tid: 10.00 Plats: Imo Nazaré/Hotel Praia. Öppet för alla som är intresserade. Öhman Bank bjuder på lunch efteråt!
Kom i god tid till vårt kontor så lotsar vi vidare till rätt lokal på Hotel Praia.

Medverkande i Nazaré: Öhman Bank samt Carlos Tomé. Carlos är advokat med kontor i Caldas da Raina. Han kan hjälpa dig med allt som rör inflyttning i Portugal, NHR, bilar, skatter, avtal m m. Han talar en utmärkt engelska samt tyska.

Malmö 23 oktober: Skatteseminarium, pension i Portugal och köpa boende i Portugal. Lunch och kvällsseminarium.
Lunch 12.00 – 13.30
Kväll: 17.30 – 19.00. OBS: FÅ PLATSER KVAR till kvällen.
Var: Malmö Arena Hotel. Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö. Lokal Boulevarden 1.

Medverkande i Malmö: Expertis från Deloitte (skatterådgivning, regler, NHR m m) samt Öhman (förvaltning och kapital). Dessutom medverkar Portugalagents Niklas och Kari Forsén samt Imo Nazarés Renato Silva, och berättar lite om köpprocessen i Portugal. Imo Nazaré är vårt portugisiska mäkleri med fyra heltidsanställda på plats på Silverkusten och Nazaré.

Notera: Seminarierna är kostnadsfria! Under seminarierna bjuder vi på något enkelt att äta och dricka och efteråt finns det gott om tid att stanna kvar för att ställa enskilda frågor.

Anmälan och frågor:
Skicka ett mejl med fullständigt namn, mejladress och telefonnummer på samtliga som du vill anmäla till:
Niklas Forsén, niklas@portugalagent.com  Frågor? Ring Niklas +46-70-592 60 76

VIKTIGT: Ett villkor för deltagande är att jag får in fullständigt namn, telefonnummer och mejladress till samtliga deltagare.

Följ oss på Instagram och Facebook  #portugalagent