Skatteseminarium och pension i Portugal

Portugalagent medverkar löpande i flera olika skatteseminarier med Portugal i fokus. Vi beskriver köpprocessen i Portugal och berättar om Silverkusten och Nazaréområdet. Experter på skatt, pension och kapitalförvaltning beskriver och förklarar hur du enklast kan pensionera dig i Portugal och åtnjuta de fördelaktiga skatteregler som finns om du flyttar ut från Sverige och in i Portugal med sk NHR-status.

Vi kommer ha seminarier nu under hösten i Stockholm, Göteborg och Malmö samt Portugal/Nazaré.

Som föredragshållare och sakkunniga inom skatt och pension samarbetar vi med fyra olika aktörer på marknaden lite beroende av var och när seminariet hålls: Grant Thornton   Max Matthiessen   Karl-Olof Öhrn  Deloitte

Som föredragshållare och sakkunniga inom förvaltning och bank samarbetar vi med: Öhman


Mer om hur skatteseminarierna om Portugal går till; datum, platser och medverkande

I samtliga seminarier medverkar Niklas Forsén från Portugalagent och berättar lite om köpprocessen i Portugal samt lite om Silverkusten och Nazaré. Det stora fokuset är dock på själva skattereglerna för utflyttning från Sverige och inflyttning till Portugal. Detta sköter någon av våra sakkunniga om; Grant Thornton, Max Matthiessen eller Karl-Olof Öhrn beroende av platsen för seminariet. Efter det kommer Öhman med en kort presentation om hur du kan förvalta ditt kapital när du flyttat till Portugal.
Detta tar totalt ca en och en halv timme. Efteråt finns gott om tid för frågor i samband med att vi bjuder på lite dryck och något att äta. Stanna gärna kvar och tag chansen att ställa dina frågor i en informell och liten grupp.

Varmt välkommen!

Vi har ett begränsat antal platser till förfogande. Så snart vi fått din anmälan med namn, telefonnummer och mejladress, bekräftar vi din medverkan – eller noterar dig om det blivit

Kommande skatteseminarier om skatteregler och flytt till Portugal:

För närvarande har vi inte alla datum klara för höstens seminarier. Klart är dock att vi arrangerar skatteseminarier i Stockholm: augusti och september, Göteborg måndag 9 oktober, Malmö måndag 23 oktober samt under visningsresorna i Nazaré.

I samtliga seminarier medverkar Portugalagents Niklas Forsén och berättar lite om köpprocessen i Portugal. I vissa seminarier medverkar även Imo Nazarés Renato Silva. Imo Nazaré är vårt portugisiska mäkleri med fyra heltidsanställda på plats på Silverkusten och Nazaré.

Notera: Seminarierna är kostnadsfria!

Anmälan och frågor:
Skicka ett mejl med fullständigt namn, mejladress och telefonnummer på samtliga som du vill anmäla till:
Niklas Forsén, niklas@portugalagent.com  Frågor? Ring Niklas +46-70-592 60 76


Karl-Olof Öhrn (”Kalle”) – en kort presentation:

Kalle har själv flyttat till Lissabon 2014 och har ett förflutet som revisor, partner och konsult i PWC i Sverige.

Kalles fördelar kan sammanfattas så här:

-Har egen aktuell erfarenhet av att flytta till Portugal från Sverige
-Följer kunden från start till mål, genom egna tjänster och sina samarbetspartners här.
-Har inga anställda. Kunderna får alltid prata med Kalle personligen.

God kunskap genom sin tidigare verksamhet som revisor och konsult där Kalle har stor vana vid kontakter med myndigheter i Sverige i frågor om vad en utflyttning från Sverige innebär.

Besök Kalles hemsida: Pensioneringiportugal

VIKTIGT: Ett villkor för deltagande är att jag får in fullständigt namn, telefonnummer och mejladress till samtliga deltagare.

Följ oss på Instagram och Facebook  #portugalagent