Mässa och seminarium i Göteborg

I helgen 3 och 4 mars arrangeras fastighetsmässan Köpa hus utomlands på Svenska Mässan i Göteborg. Portugalagent ställer ut med egen monter och på plats i monter nummer 68 finner du Renato Silva, Kari Forsén och Niklas Forsén. Vi berättar gärna mer om Silverkusten i Portugal, Köpprocessen i Portugal, Nazaré, NHR-status och mycket annat.

Varmt välkommen till monter 68 på Fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands i Göteborg 3 och 4 mars.

På måndag 5 mars arrangerar vi dessutom två seminarier med fokus på Portugal. Där berättar Deloittes kunniga skatterådgivare mer om regler för utflyttning från Sverige och inflyttning till Portugal. De har också den senaste informationen om vad som sker med skattereglerna i Sverige och Portugal i framtiden. Blir det en ändring i dubbelbeskattningsavtalet mellan Sverige och Portugal? Om det sker en ändring – när kommer den i så fall och vad innebär det för dig?
Det är frågor som Deloitte kan hjälpa till att besvara på måndag i Göteborg.

Med oss har vi även Öhman som beskriver hur du på ett bra sätt kan förvalta dina pensionspengar och ditt sparkapital den dagen då du bestämmer dig för att flytta till Portugal.

OBS: Kostnadsfritt deltagande. Vi bjuder på enklare lunch och på kvällen lite mat med öl och vin till för den som önskar.

Lunch: 12.00 – 13.30 ca

Kväll: 18.00 – 19.30 ca

Vi släpper in 30 minuter innan och seminarierna börjar på utsatt tid. Efteråt finns gott om tid att ställa enskilda frågor till föredragshållarna.

Lokal: Gothia Towers, Göteborg. Anmälan senast kl 10.00 måndag 5 mars.

Anmälan och frågor: 
Niklas Forsén
070-592 60 76
niklas@portugalagent.com

Notera: Vi behöver fullständigt namn, telefonnummer och mejladress till samtliga deltagare. Mejla din anmälan till Niklas enligt ovan.

Varmt välkomna!

Nästa skatteseminarium sker i Malmö måndag 19 mars. Lunch och kväll på Hotel Malmö Arena. Även detta tillsammans med Deloitte och Öhman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>