Lyckad visningsresa till Silverkusten och Nazaré

I år, 2017, har vi arrangerat fem olika visningsresor till Nazaré och Silverkusten. Årets sista gick av stapeln nu i slutet av oktober. Nazaré bjöd på ett strålande väder och deltagarna på ett gott humör och intresserade frågor. Det skulle förvåna oss om inte några av deltagarna (alla?) kommer tillbaka ganska snart för en andra visit för att få ännu bättre kunskap om Silverkusten och Nazaré.

Visningsresan i oktober 2017
Resan började och slutade med en resdag; onsdag respektive söndag, 25 – 29 oktober. Däremellan arrangerade vi tre fullspäckade dagar med rundvisningar på Silverkusten, ett seminarium om skatt, flytt, NHR och annat bra att veta samt gemensamma luncher och en gemensam middag. Vår känsla är att deltagarna uppfattade resan som intensiv och information samt kanske lite överraskande i positiv bemärkelse.

Nedan följer lite bilder (med bildtexter) tagna 26, 27 och 28 oktober från Nazaré, São Martinho do Porto och Foz do Arelho.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>