Kontakta oss

Portugalagent Sverige är din brygga mellan Sverige och Portugal. Vi hjälper till med allt som rör fastighetsförvärv samt köp och hyra av bostad i Portugal med specialkompetens i området kring Nazaré och på Silverkusten.
Till vår hjälp har vi erkänt duktiga fastighetsmäklare på plats i Nazaré samt ett bra nätverk för övrig rådgivning både i Sverige och i Portugal.

Portugalagent Sverige är ett registrerat varumärke i Sverige. Ägare är det Portugisiska bolaget Alturadiante Lda som i sin tur ägs till 100% av Kari & Niklas Forsén.

Portugalagent är medgrundare och 50%-iga ägare till det Portugisiska fastighetsmäkleriet Imo Nazaré med huvudkontor i Nazaré på Silverkusten i Portugal.

Besök oss även på Facebook    samt Instagram @portugalagent

Portugalagent/Alturadiante Lda. Tel: +351 932 133 695
Postadress: Beco dos Santeiros, Lote 8, Fracao B. 2450-065 Nazaré. PORTUGAL

niklas-forsen
Niklas Forsén
Partner och vd
Tel 1: +46-70-592 60 76
Tel 2: +351 932 133 695
E-post: niklas@portugalagent.com
Läs mer om Niklas

Ewert Eriksson
Mäklare
Tel: +46-70-040 59 80
Mejl: ewert@portugalagent.com
Läs mer om Ewert
Kari Forsén
Kari Forsén
Partner
Tel: +46-70-910 95 60
E-post: kari@portugalagent.com
Läs mer om Kari

Svarsformulär

Vi uppfyller villkoren enligt GDPR. Mer om detta nedan.

Ditt namn *

Din e-post *

Ditt telefonnummer *

Ditt meddelande

Please leave this field empty.

GDPR och Portugalagent
Om du fyller i ett formulär hos oss, eller meddelar oss dina kontaktuppgifter på annat sätt så kommer vi spara ditt namn, telefonnummer och mejladress. Vi noterar även hur kontakten har upprättats (på mässa, via Köpguiden, besök i Portugal osv). VIKTIGT: Vi använder inte dina uppgifter i något annat sammanhang än internt för Portugalagent och vårt systerföretag i Portugal, Imo Nazaré. Vi samkör inte vårt register med någon annan på något sätt. Du kan när som helst be om ett utdrag ur vårt register så du kan se vad vi har samlat in om dig och du kan givetvis be om att bli borttagen ur registret när du vill.