Kari & Niklas flyttar till Nazaré

Efter fyra år med hus i Nazaré, och två och ett halvt år som företagare i Portugal, är det nu dags att lämna Sverige helt. Grundarna av Portugalagent och Imo Nazaré, Niklas & Kari Forsén, lämnar Sverige och skriver sig i Sitio da Nazaré. Från och med 6 december kommer de att vara utskrivna från Sverige och inskrivna i Portugal med NHR status.

”Det ska bli så skönt när flytten är klar. Just nu är det mycket rörigt och fullt fokus på att tömma villan i Sverige, ge bort och slänga saker, packa för flyttlasset som går i början av december, samt lägga ner bolag i Sverige och starta nytt i Portugal. Detta gör också att vi kan vara svåra att nå ibland under den här tiden. Från och med mitten av januari räknar vi med att kommit i ordning i Portugal. Då är vi två svenska personer som jobbar med Portugalagent och Imo Nazaré på plats i Nazaré.
Varmt välkomna till vår fina hemstad – Nazaré!”

-Kari & Niklas Forsén

 

Nedan följer fakta om flytten, nytt bolag och ny adress:

Pressrelease – November 2017

Portugalagent Sverige AB upphör och verksamheten flyttar

Bakgrund
Ägarna av Portugalagent Sverige AB, 556654-3186, Kari och Niklas Forsén, flyttar ut från Sverige och in till Nazaré i Portugal nu i december 2017. I samband med detta måste det svenska bolaget likvideras varför inga avtal, fakturor eller leveranser kan fortsätta i Portugalagent Sverige AB efter november 2017.

Nytt bolag
Verksamheten i Portugalagent fortsätter som vanligt och vi kommer fortsatt att äga 50% i det portugisiska mäkleriet Imo Nazaré. Ny ägare och drivande i verksamheten blir det portugisiska aktiebolaget ”Alturadiante Lda”

Alturadiante Lda
Är ett portugisiskt aktiebolag som grundats av, och ägs av, Kari & Niklas Forsén. Verksamheten kommer vara densamma som i det tidigare svenska bolaget Portugalagent Sverige AB. Anledningen till denna förändring är att Kari & Niklas inte kan flytta ett svenskt AB till Portugal och det är heller inte möjligt att driva och äga ett svenskt AB när Kari & Niklas har NHR status i Portugal.

Ny postadress – samma telefonnummer och e-mailadresser
Alturadiante Lda
Beco dos Santeiros, Lote 8, fraçao B
2450-065 Sitio da Nazaré
PORTUGAL

Kontakt
Kari Forsén                                                                Niklas Forsén
Tel: +46-70-910 95 60                                            Tel: +46-70-592 60 76
Mejl: kari@portugalagent.com                         Mejl: niklas@portugalagent.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>