Visningsresor 2018

Niklas Forsén, 10 december 2017

Nu har vi bestämt datum för vårens visningsresor till Portugal, Silverkusten och Nazaré. Det blir tre heldagar med rundresor på Silverkusten, seminarier och möten, extra koll på Nazaré samt några gemensamma luncher och middagar. Dessutom visning av de objekt du önskar se (obs: Inget tvång).

Vårens datum för visningsresor med Portugalagent
1) 21 – 25 april
2) 25 – 29 april
3) 28 april – 2 maj

Visningsresan kostar 100€ per person och då   ingår transfer till/från flygplatsen i Lissabon, rundresor i dagarna tre samt ett seminarium.
Resa och hotell bekostas av deltagarna själva. Vi kan hjälpa till att boka hotell i Nazaré men flyg måste bokas av resenären själv.

Mer om visningsresor till Portugal 2018 på länken nedan.

Visningsresor till Portugal och Silverkusten 2018

Visningsresor till Portugal; februari, april och maj 2017

Niklas Forsén, 26 januari 2017

I vår arrangerar vi tre olika visningsresor till Portugal, Silverkusten och Nazaré. Det blir tre heldagar med rundresa på Silverkusten, seminarier och möten på Imo Nazarés kontor i Nazaré, gemensamma luncher och middagar samt givetvis visningar av de objekt just du önskar se.

1 – 5 februari, 26 – 30 april samt 29 april – 3 maj 2017

Förutom ovanstående kommer vi ha medverkan från en expert på inflyttning och NHR-frågor samt eventuellt även medverkan av en representant från Öhman . De vet hur man ska förvalta sitt kapital och sina pensionspengar när man väl flyttat till Portugal.

Om intresset blir stort kommer vi arrangera fler visningsresor under sommar och höst 2017. Anmäl gärna ditt intresse redan nu och tala om när du vill komma till Portugal så kan vi planera fler resor! Mejla till:niklas@portugalagent.com

Vad gör man på en visningsresa? Är det en försäljningsfälla?
Nej, det är verkligen ingen ”säljresa” i den meningen att vi försöker få våra besökare att skriva på någonting eller att bestämma sig på plats för något under resans gång. Vi kommer heller inte ha några obligatoriska visningar av bostäder.
Däremot är det en säljresa i den meningen att vi kommer göra vårt yttersta för att visa upp så många sidor som möjligt av den delen av Silverkusten som ligger runtomkring Nazaré. Vi är nämligen övertygade om att Nazaré och Silverkusten sedan säljer sig självt. Vill du sedan se olika objekt som vi har till salu på Portugalagent och Imo Nazaré kommer vi givetvis hjälpa till med detta under visningsresan. Fokus kommer dock vara på Silverkusten ur alla dess aspekter: Stränder, kultur, olika småstäder, fina vandringar, surfing, hus och lägenheter, restauranger, golf, övriga aktiviteter och mycket annat.

Vad kostar det?
Kostnaden är 100€ per person och betalas på plats. Då ingår transfer till och från flygplatsen i Lissabon. I priset ingår vår personals medverkan i fem dagar med allt från rundvisningar av Silverkusten, middagar, enklare seminarier och visningar av objekt till salu för den som önskar det.

Hur reser jag?
Flygresan och boendet bekostas av deltagarna själva. Vill du flyga direkt från Stockholm eller Köpenhamn är det bra att veta att TAP flyger direkt alla dagar i veckan. www.flytap.com/  Det brukar dock inte bli det billigaste alternativet. Vill du få ner priset rekommenderar vi www.flygresor.se De erbjuder både direktflyg och flyg med ett byte vilket nästan alltid blir det billigaste alternativet.
Till våren 2017 kommer även Primera Air flyga med veckoresor från Stockholm direkt till Lissabon. Dessa går lördag till lördag och är förmånligt prissatta.

Hur bor jag?
Hotell kan bokas genom oss och bekostas av dig själv. Vi rekommenderar två olika hotell i två olika prisklasser:
1. Hotel Praia, 4-stjärningt, granne med vårt kontor, garage. Prisklass: ca 85 EUR (lågsäsong) för två personer med frukost. I september blir det dyrare. Har fin takterrass med pool och otrolig utsikt över stranden och takåsarna i Nazaré.
2. Hotel Maré, 3-sjärningt, mitt i Nazaré, ganska nära vårt kontor. Prisklass 45 EUR för två personer med frukost. Bra standard, frukostmatsal på övre plan med vidsträckt utsikt.
Båda hotellen har WiFi.

Vi kan också förmedla toppmoderna lägenheter med balkong centralt i Nazaré från 80€/natt (studio) eller 100€ för lägenhet med separat sovrum.

Måste jag åka just under någon av dessa fyra perioder?
Nej inte alls, men det är bara inom respektive period som vi erbjuder transfer till och från flyget i Lissabon. Du kan komma tidigare eller resa tillbaka senare om du vill men får då bekosta en eller båda vägarna till flygplatsen i Lissabon själv. Vill du hyra bil rekommenderar vi: http://www.autoeurope.se/ Vill du ta bussen från Sete Rios i Lissabon till Nazaré: http://www.rede-expressos.pt/
Självklart kan vi visa fler bostäder och mycket annat mer privat om du stannar några dagar efter den planerade gruppresan.

Övriga frågor
Ring eller skriv ett mejl till Niklas Forsén.
Tel: +46-70-592 60 76. Mejl: niklas@portugalagent.com

Hur anmäler jag mig?
Anmälan sker enklast via mejl till Niklas Forsén niklas@portugalagent.com
Skriv gärna fullständigt namn samt telefonnummer till samtliga som är intresserade. Meddela också om vi ska boka hotell.

Mer på länken här: Anmälan visningsresa till Portugal 2017

Trevligt på visningsresa till Nazaré i Portugal

Niklas Forsén, 15 maj 2016

Portugalagents Visningsresa till Portugal, Silverkusten och Nazaré i maj blev mycket lyckad. Detta trots ett för årstiden ovanligt kallt och bistert väder. När våra svenska gäster kommer till Nazaré blir de oftast (alltid!?) mycket förtjusta i staden och området här på Silverkusten. Den här gången hann vi dessutom med att besöka både Peniche, Baleal  och Alcobaça – grannstaden till Nazaré som har det stora klostret, endast 12 km in i landet.

Nu följer en vecka med mer privata besök där gästerna kommer en i taget eller två och två. Jag är kvar till och med 23 maj och kan visa runt på svenska för den som önskar. Efter det kan du alltid besöka vårt portugisiska kontor i Nazaré, Imo Nazaré. Det är öppet sju dagar i veckan – året om.

Nästa visningsresa till Portugal sker i september och därefter arrangerar vi ytterligare en visningsresa till Nazaré och Silverkusten i oktober.

Vill du träffa mig i Nazaré vid något annat tillfälle: Hör av dig i tid så går det ofta att arrangera så att jag jobbar från Nazaré den veckan som du vill ha visningar på svenska.

Vad gör man på en visningsresa? Är det en försäljningsfälla?
Nej, det är verkligen ingen ”säljresa” i den meningen att vi försöker få våra besökare att skriva på någonting eller att bestämma sig att köpa något på plats. Vi har heller inga obligatoriska visningar av bostäder.
Däremot är det en säljresa i den meningen att vi gör vårt yttersta för att visa upp så många sidor som möjligt av den delen av Silverkusten som ligger runtomkring Nazaré. Vi är nämligen övertygade om att Nazaré och Silverkusten sedan säljer sig självt.

Se mer i bilderna och bildtexterna nedan!

-Niklas Forsén, Portugalagent och auktoriserad mäklare på Imo Nazaré

PS. Blir du nyfiken på surfbrädan på bilden nedan – klicka här: Yoni Eco Surfboards

 

Visningsresa till Portugal, Silverkusten och Nazaré 11 – 15 maj 2016

Niklas Forsén, 14 april 2016

Nästa visningsresa med Portugalagent till Nazaré och Silverkusten: 11 – 15 maj.

Vår visningsresa är med avsikt planerad så att den hakar på där Portugalmäklarnas visningsresa till Cascais och Estoril, 8 – 11 maj, slutar. Du kan alltså hänga med Portugalmäklarna på visningsresa till Cascais och Estoril i maj och sedan enkelt fortsätta med oss på Portugalagent till Silverkusten och Nazaré. Du behöver bara ta dig till flygplatsen i Lissabon 11 maj. Sedan hämtar vi där och visar er den fantastiska delen av Silverkusten runt Nazaré som vi arbetar med. Den sträcker sig från Peniche och Baleal i söder och upp till Nazaré i norr. Med städer som Obidos, Foz do Arelho, Salir do Porto och São Martinho do Porto däremellan. Här finner du bostäder till betydligt lägre priser än i Estoril och Cascais. Dessutom en västkust som ger solnedgång i havet året runt. Området är inte alls lika tättbefolkat som runt Lissabon – Cascais och mer kuperat vilket erbjuder fler bostäder med bra havsutsikter.
Alltid det senaste till salu från oss på vår systersajt: www.imonazare.com

Transfer tillbaka till Lissabon 15 maj.

Mer på länken här: Visningsresor till Portugal 2016

 

Visningsresa Portugal mars, maj, september och oktober 2016

Niklas Forsén, 10 januari 2016

I fyra olika perioder under år 2016 arrangerar vi visningsresor till Portugal, Silverkusten och Nazaré. Det blir tre heldagar med rundresa på Silverkusten, seminarier och möten på Imo Nazarés kontor i Nazaré, gemensamma luncher och middagar samt givetvis visningar av de objekt just du önskar se.

Vår 2106: 16 – 20 mars och 11 – 15 maj
Höst 2016: 14 – 18 september och 19 – 23 oktober

Förutom ovanstående kommer en eller två representanter från Öhman att medverka. De vet hur man ska förvalta sitt kapital och sina pensionspengar när man väl flyttat till Portugal.
Om intresset blir stort kommer vi arrangera fler visningsresor under 2016. Anmäl gärna ditt intresse redan nu och tala om när du vill komma till Portugal så kan vi planera fler resor! Mejla till: niklas@portugalagent.com

Vad gör man på en visningsresa? Är det en försäljningsfälla?
Nej, det är verkligen ingen ”säljresa” i den meningen att vi försöker få våra besökare att skriva på någonting eller att bestämma sig på plats för något under resans gång. Vi kommer heller inte att ha några obligatoriska visningar av bostäder. Det lovar jag!
Däremot är det en säljresa i den meningen att vi kommer göra vårt yttersta för att visa upp så många sidor som möjligt av den delen av Silverkusten som ligger runtomkring Nazaré. Vi är nämligen övertygade om att Nazaré och Silverkusten sedan säljer sig självt. Vill du sedan se olika objekt som vi har till salu på Portugalagent och Imo Nazaré kommer vi givetvis hjälpa till med detta under visningsresan. Fokus kommer dock vara på Silverkusten ur alla dess aspekter: Stränder, kultur, olika småstäder, fina vandringar, surfing, hus och lägenheter, restauranger, golf, övriga aktiviteter och mycket annat.

Vad kostar det?
Kostnaden är 100€ per person och betalas på plats. Då ingår transfer till och från flygplatsen i Lissabon, 16 och 20 mars. I priset ingår vår personals medverkan i fem dagar med allt från rundvisningar av Silverkusten, middagar, enklare seminarier och visningar av objekt till salu för den som önskar det.

Hur reser jag?
Flygresan och boendet bekostas av deltagarna själva. Vill du flyga direkt från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn är det bra att veta att TAP flyger direkt alla dagar i veckan. www.flytap.com/  Det brukar dock inte bli det billigaste alternativet. Vill du få ner priset rekommenderar vi www.flygresor.se De erbjuder både direktflyg och flyg med ett byte vilket nästan alltid blir det billigaste alternativet.

Hur bor jag?
Hotell kan bokas genom oss och bekostas av dig själv. Vi rekommenderar två olika hotell i två olika prisklasser:
1. Hotel Praia, 4-stjärningt, granne med vårt kontor, garage. Prisklass: ca 80 EUR för två personer med frukost. Har fin takterrass med pool och otrolig utsikt över stranden och takåsarna i Nazaré.
2. Hotel Maré, 3-sjärningt, mitt i Nazaré, ganska nära vårt kontor. Prisklass 45 EUR för två personer med frukost. Bra standard, frukostmatsal på övre plan med vidsträckt utsikt.
Båda hotellen har WiFi.

Måste jag åka just under någon av dessa fyra perioder?
Nej inte alls, men det är bara inom respektive period som vi erbjuder transfer till och från flyget i Lissabon. Du kan komma tidigare eller resa tillbaka senare om du vill men får då bekosta en eller båda vägarna till flygplatsen i Lissabon själv. Vill du hyra bil rekommenderar vi: http://www.autoeurope.se/ Vill du ta bussen från Sete Rios till Nazaré: http://www.rede-expressos.pt/
Självklart kan vi visa fler bostäder och mycket annat mer privat om du stannar några dagar efter den planerade gruppresan.

Visningsresa till Portugal i maj 2016
Nu har vi lagt till en visningsresa 12 – 15 maj. Innehåll och anmälan sker på samma sätt som för visningsresan i mars.

Övriga frågor
Ring eller skriv ett mejl till Niklas Forsén.
Tel: +46-70-592 60 76. Mejl: niklas@portugalagent.com

Hur anmäler jag mig?
Anmälan sker enklast via mejl till Niklas Forsén niklas@portugalagent.com
Skriv gärna fullständigt namn samt telefonnummer till samtliga som är intresserade. Meddela också om vi ska boka hotell.
Mer på länken här: Anmälan visningsresa till Portugal 2016

 

Visningsresa till Portugal

Niklas Forsén, 19 oktober 2015

Visningsresa till Portugal 18 till 25 oktober 2015. Den är nu förlängd till 3 november!

Portugalmäklarna anordnar visningsresa till Portugal inklusive skatte- och pensionsseminarium i perioden 18 – 25 oktober 2015. Deltar du i deras visningsresa och är nyfiken på Silverkusten och Nazaré?
Tag chansen att träffa oss på plats i Nazaré! Det är bara 1 tim och 20 minuters bilresa från Estoril/Cascais till underbara Nazaré.

Vi kan visa hela sträckan från Peniche till Nazaré. I Nazaré har vi dessutom många fina objekt till salu till ett helt annat pris (behöver jag påpeka att det är lägre?) än i Cascais. Dessutom har vi solnedgång i havet!

Har du ingen hyrbil kan vi hämta er i Estoril! I så fall hämtar vi ena dagen, ni stannar en eller två nätter på hotell i Nazaré, sedan kör vi er tillbaka. Hotellnatt i Nazaré kostar från 45 EUR för 2 personer ink frukost (3 star) till ca 80 EUR (4 star).Boka detta med Niklas Forsén
+46-70-592 60 76 Mejl: niklas@portugalagent.com

Page 1 of 212