Många nya objekt på Silverkusten

Niklas Forsén, 24 oktober 2015

Senaste dagarna har vi fått in många nya objekt att sälja på Silverkusten. Nu även en liten bit ifrån Nazaré. Det finns fantastiska lägen i trakterna av Alcobaça och i bergen vid Cela och Barrio. Här har man högt läge med vidsträckt utsikt och sen kvällssol och ca 7 – 10 km ner till kusten vid Nazaré eller São Marthino do Porto.

Priserna här uppe är lägre än i Nazaré och mycket lägre än på t.ex. Algarve. Vi har villor för runt 100.000€ på dessa platser, oftast med större tomt än vad man kan erbjuda nära Nazaré eller São Marthino do Porto. Snart har vi även ett fint och stort hus med vidsträckt havsutsikt, 5 rok, balkong, pool, terrass, garage i en mindre by ca 5 km norr om Sitio utefter Silverkusten. Kolla hela tiden nya objekt på www.imonazare.com 

Nazaré på topp i oktober

Niklas Forsén, 13 oktober 2015

I dag var det en underbar dag i Nazaré. Vindstilla, växlande sol och runt 22 grader varmt i skuggan. Efter dagens arbete, med Portugalagent och Imo Nazaré, hemifrån i Sitio, passade jag på att luncha bara 5 minuter iväg från vårt hus. Se bilder. Behöver inga kommentarer!

Efter sen lunch slutförde jag arbetet med trädgården. Flyttade bort alla växter jag skar ner i går och klippte gräsmattan runt poolen.

Nu blir det en liten break i bloggen från Nazaré tyvärr. Jag reser till Arlanda i morgon för att på fredag vara med på min svågers begravning i Västerås. Mycket sorgligt. Han blev 58 år. Vi var jämngamla. Cancer är bara för trist.

Jag är tillbaka här i Nazaré på söndag kväll 18 oktober. I portioner kommer vi få fyra olika svenska spekulanter hit för visningar av omgivningarna samt valda objekt fram till ca 30 oktober. Är du nyfiken på Nazaré och Silverkusten? Passa på att komma nu när det fortfarande är varmt och skönt!

Blogg: Visningsresan i Oktober

Niklas Forsén, 7 oktober 2015

Onsdag 7 oktober

Nu startar jag en mer återkommande blogg där jag nästan dagligen kommer berätta vad som sker i Nazaré med  tillhörande bilder under den period jag är här nere, 6 – 30 oktober.

Innan visningsresan startade hade jag det trevliga tillfället att återse Tony och Pernilla Johansson från Göteborg. De har varit nere i Nazaré en vecka för att göra klart en del administrativa ärende samt för att flytta in i den fina lägenheten med takpool ovan Nazarés stadskärna.

Är det någon som vill ha referenser på vårt arbete? Hör av dig i så fall så förmedlar jag kontakt med Tony och Pernilla. De har som sagt just köpt genom Imo Nazaré och Portugalagent och kan berätta hur det fungerar.

Min onsdag startade med ett besök på Milita Decoracao strax utanför Leria. Där syr vi upp våra gardiner samt klär om en gammal skinnsoffa. De är bra och dessutom mycket billigare än i Sverige.

Kl 13.00 anlände Elisabeth Laquintana från DNB i Luxemburg. Hon blir med oss i några dagar för att orientera sig i området. Vi kommer kunna erbjuda lån till bostäderna på Silverkusten genom henne och DNB med den portugisiska bostaden som säkerhet under vissa villkor.Jag visade Elisabet runt i de fina omgivningarna kring Nazaré. Jag fick intrycket att hon gillar området!

Kl 18.30 var jag på flygplatsen för att hämta upp Lars Svensson från Göteborg. Han kommer vara här fram till och med lördag och kommer dessutom tillbaka senare i oktober tillsammans med sin fru – om han gillar vad vi kommer visa honom. Nu får vi allt anstränga oss de kommande dagarna!

På kvällen: A Tasquinha. Där har vi alltid mycket trevligt!

 

På plats i Nazaré Portugal

Niklas Forsén, 29 mars 2015

Nu är vi på plats tillsammans i Nazaré för att göra det sista med mäklarlokalen, skyltar och marknadsföring. Vi ska också börja ta in fler nya objekt.

Premiär för mäklarkontoret och ”Grand Opening” är 30 april. Då är DU välkommen!

Tag chansen att träffa oss på plats nu och kom ihåg att våra mäklare kan visa även andra mäklares objekt. Med Imo Nazarés hjälp kan vi hjälpa dig att finna ditt drömboende på Silverkusten i Portugal!

Mäklare i Imo Nazaré:
Rita Brilhante, Tel: +351 968 239 354. E-mail: rita.brilhante@imonazare.pt
Renato Silva, Tel: +351 919 477 867. E-mail: renato.silva@imonaxzare-pt

Portugalagent:
Niklas Forsén, 070-592 60 76 niklas@portugalagent.com
Calle Sjöberg, 070-670 90 89
Kari Forsén, 070-910 95 60

Kari är kvar till 19 april.

Mässan om utlandsboende i Göteborg

Niklas Forsén, 14 mars 2015

Portugalagents personal kommer vara på nordens största mässa om utlandsboende i Göteborg 21 – 22 mars. I Göteborg har vi ingen egen monter men kommer vara på plats för att träffa kunder och ta del av vad marknaden och föredragshållarna erbjuder.

Tag chansen att träffa oss i Göteborg!

Vi kan berätta mer om Silverkusten i Portugal samt om vårt sätt att arbeta. Ring eller skicka ett mejl så bjuder någon av oss på kaffe på mässan i Göteborg 21 och 22 mars.

På mässan om utlandsboende som arrangeras i Stockholm 19 – 20 september ställer vi ut med egen monter.

Niklas Forsén, 070-592 60 76 niklas@portugalagent.com
Calle Sjöberg, 070-670 90 89
Kari Forsén, 070-910 95 60

Ändrat datum; visningsresa till Portugal

Niklas Forsén, 12 mars 2015

Portugalagent Sverige planerar att ställa ut på Fair Medias mässa om utlandsboende i Stockholm, Kista, lördag 19 och söndag 20 september. Av detta skäl flyttar vi därför höstens visningsresa till Portugal, Silverkusten och Nazaré till oktober.

Nya datum blir enligt nedan.

Avresa: onsdag 7 oktober

Hemresa: söndag 11 oktober

Självkart är du välkommen att stanna längre eller komma tidigare om du vill. Under visningsresan transporteras vi gemensamt i buss varför det också är ett utmärkt tillfälle att turista på Silverkusten i Portugal.